30 days to change your mind ✔

Award Winning Design

>> Bestel Nu >>

Hoofd, nek, schouder- en rugpijn verlichting ‘s nachts

Aanbevolen door professionals

Verlicht pijn, comfortabel, kwaliteit

Shipping is FREE worldwide & 70% OFF

* Attention: because of extremely high demand, Moluko® expects a delivery time of 7 to 14 business days worldwide.

Video


Frequently Asked Questions

+ Where can I buy Moluko® Products? 

Moluko® products are exclusively available through this online store. That's how we can guarantee the best price - and cut out unnecessary margins for middlemen that raise the retail price.

+ What about shipping costs and returns? 

We offer FREE shipping worldwide, with tracking number. Returns are accepted within 14 days after you receive your order. 

Orthopedische Hoofdkussen

Regular price €100,00 Sale price €49,95 + Gratis Verzending
Je bespaart €50,05 (– 50% )

TRUE LUXURY HAS NO PRICE

The extensive craftsmanship going into every timepiece is what makes it the essential accessory for any leader with ambition for success. Perfectly designed to make a bold statement, whether you are holding the reins in the boardroom, or a glass of high end champagne in the private lounges of Dubai’s most exclusive hotels.

From this moment, you have a choice; to give every last drop of your blood, sweat and tears to become who you were destined to be, or not... But know that if you put in what it takes, it will be worth it — and you will succeed. That is the GAMO approach to designing watches and to life. The exquisitely hand polished finish lets the world know you have arrived — your actions will show if you have with it takes to conquer it.

50% DISCOUNT → DEAL ENDS:

Verzending Wordt binnen 24 uur verzonden
Veilig Betalen
Garantie We bieden een garantie van 1 jaar en een geld-terug-garantie van 30 dagen.
Full details

Customer Reviews

Based on 15 reviews
100%
(15)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
B.
Beste kussen om nekpijn te verlichten.

Voordat ik dit kocht, las ik op het internet waarin stond hoe hard / stijf het kussen is. Kijk, als je op zoek bent naar een nekkussen, heb je iets nodig met ondersteuning. Ik kocht een goedkoop kussen en het was een tijdje goed, maar langzaam realiseerde ik me dat het niet echt hielp en buitengewoon ongemakkelijk was om op te slapen. Maar dit kussen is GEWELDIG! Ik kan comfortabel aan mijn zijde slapen ( ik ben ook klein – 1.6m). De eerste nacht dat ik het gebruikte, sliep ik voor het eerst de nacht comfortabel door. Ik weet niet hoe lang en werd wekker met geen nekpijn. Dit is elke cent waard! Is het het meeste squishy kussen ooit? Nee. Maar als je nekpijn hebt en niet squishy wilt, je wilt ondersteuning.

L
L.T.
Mooie vorm, effectief product

Ik heb nekpijn en migraine en ik heb dit kussen gekocht als vervanging van een ouder contourkussen dat ik per ongeluk op vakantie heb achtergelaten (wahhh!!). Het is fantastisch! De vormgeving in het midden is zeer comfortabel en mijn nek krijgt veel opluchting van dit product. De meegeleverde hoes is comfortabel en netjes.

A
A.
Perfecte nekkussen!

Dit kussen is de droom voor iedereen die chronische nekpijn heeft, die graag aan één kant slaapt of de neiging heeft om van de ene naar de andere kant te gaan door de nacht. Het is ook FIRM. Dus als je iets aan de zachtere kant nodig hebt, dan is dit kussen niets voor jou. Maar als je FIRM-ondersteuning nodig hebt en geniet van het wakker worden met een aantal gezonde diepe scheuren in de nek die je nek en schouders opnieuw afstemmen, koop dan deze kussen! Ik ben dol op de curve die voor de nek is ingebouwd en beide kanten steun biedt, ongeacht hoe verwrongen mijn lichaam de hele nacht wordt. Het geld is absoluut waard en voor een kussen van traag-schuim is het praktisch. IK HOU VAN DIT HOOFDKUSSEN! Dank je!

P
P.R.
prachtig!

Mijn moeder klaagde altijd dat haar kussen ongemakkelijk was, dus bestelde ik dit om het te proberen. De vorm van het kussen is goed voor je nek en beidt een nacht van comfortabele slaap. Het wordt geleverd met een zacht, katoenen kussenhoes. Ik heb al veel kussens besteld, maar deze valt op en mijn moeder vindt het geweldig!

W
W.H.
Het beste kussen dat ik ooit heb geprobeerd.  

Ik heb dit gekocht om mijn oude kussen te vervangen. Het kussen is hetzelfde als een standaard bedkussen en wordt geleverd met een mooie en zachte kussensloop. Het heeft geen geur, dus je kan het meteen proberen. Het kussen heeft precies de juiste dikte voor mij. Het schuim is niet hard genoeg om me hoofdpijn te bezorgen, maar ook niet zo zacht dat mijn hoofd recht naar de matras zakt. Het biedt uitstekende neksteun aan mijn zij en mijn rug en houdt mijn nek goed uitgelijnd. Het kussen heeft mijn stijve nek enorm geholpen. Dit is het beste kussen dat ik tot nu toe heb geprobeerd!